Blinde Piet Maasland brengt tweede boek uit

10 april 2017

Zaterdag 15 april verschijnt ‘Ruimte In Mijn Beperking’, het tweede boek van Piet Maasland. Hij schrijft hierin over de gevolgen van zijn oogaandoening op zijn dagelijks leven.

Piet Maasland heeft retinitis pigmentosa (RP), een aandoening aan het netvlies waardoor zijn zicht steeds verder achteruit is gegaan. Inmiddels is hij volledig blind. Je maakt nogal wat mee als je niets ziet. In zijn boek neemt Piet de lezer mee in soms vervelende, maar vaak ook humoristische situaties waarin hij terecht komt. Ook geeft hij informatie over de hulpmiddelen die hij gebruikt en reikt hij de lezer manieren aan om met zijn visuele beperking om te gaan.

Maar de belangrijkste boodschap die Piet Maasland met zijn lezers wil delen is, dat je, met welke beperking dan ook, nog genoeg ruimte hebt om mee te doen en dat je waardevol kunt zijn voor een ander. Met een positieve inslag en hulp van God en de mensen om je heen, kun je nog veel voor elkaar krijgen.

Bestelinformatie

Prijs per boek € 12,50 (excl. verzendkosten van € 3,20). Indien u vóór 15 april bestelt, is de prijs van het boekje € 10,00 (excl. verzendkosten). Bestellen kan per e-mail ruimteinmijnbeperking@gmail.com Een luisterversie is in voorbereiding.

    Piet Maasland met zijn geleidehond Helmi Piet Maasland met zijn geleidehond Helmi.
  • Delen:Deze pagina e-mailen naar iemandOver deze pagina een tweet sturenDeel deze pagina op LinkedInDeel deze pagina op Facebook
  • « Naar nieuwsoverzicht