Food, Smaken op de Heuvelrug

7 juni 2017

De historische moestuin van Bartiméus in Doorn vormt het toneel voor Food, Smaken op de Heuvelrug. Hét tweedaags foodfestijn op 10 en 11 juni, waar workshops, exposities, theater, muziek, lokale producten én proeven samenkomen.

Ontdek allerlei lokale producten, stroop je mouwen op en doe mee aan één van de vele workshops. Laat je meenemen door diverse theatergroepen, een verhalenverteller, een operazanger achter de ijscokar en een rondtrekkend muziekgezelschap. Geniet van al wat er te vinden is aan eten, drinken en alles daaromheen. Genoeg ingrediënten voor een leuk, ontspannen en leerzaam dagje uit. Een beleving voor jong en oud.

Kom blind proeven!

Hoe is het om te eten als je (bijna) niets kunt zien? Nemen je smaak en geur het over? Beleef eten nog intenser en kom blind proeven bij de stand van Vereniging Bartimeus Sonneheerdt.

Meer informatie

  • Programma 100procentheuvelrug.nl
  • Wanneer Zaterdag 10 juni en zondag 11 juni, van 12.00 uur tot 17.00 uur.
  • Toegang Volwassenen € 7,50 en kinderen t/m 18 jaar gratis. Deelname aan workshops en genieten van theater en muziek is inbegrepen bij de entreeprijs. Hiervoor hoeft u niet extra te betalen.
  • Waar Historische moestuin van Bartiméus, Driebergsestraatweg in Doorn. Kijk hier voor ov-info, route en parkeren.

Food wordt georganiseerd door 100% Heuvelrug in samenwerking met Bartiméus.