Geef een hartje voor het team van Bartiméus

6 november 2017

Team Carlito van Bartiméus is genomineerd voor de ‘Wat een vakprijs’ van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). Het team strijdt met nog twee andere teams in de gehandicaptenzorg om zoveel mogelijk stemmen. Doe ook mee en geef het team een hartje!

Het team van Bartiméus heeft een prachtig resultaat weten te bereiken in de begeleiding van Carlito, een 22-jarige jongen met een verstandelijke en visuele beperking, hechtingsstoornis, syndroom van Down én autisme. Vind jij ook dat het team met hun bijzondere, betrokken aanpak de vakprijs verdient? Ga dan naar het filmpje op de Facebook pagina van Werken in de Gehandicaptenzorg en geef een hartje. Je kunt stemmen t/m 8 november, 14.00 uur!

Ontdek Carlito’s verhaal

Toen Carlito bij Bartiméus kwam wonen duldde hij nauwelijks mensen in zijn nabijheid. “Maar de laatste jaren is hij bij ons echt tot rust gekomen”, vertelt gedragsdeskundige Ilona van Gool. “Door Carlito vertrouwen en veiligheid te geven durft hij nu met meerdere mensen samen te zijn. Bij de start van de begeleiding waren er tientallen escalaties per maand met de nodige agressie. Nu is er misschien nog één escalatie per maand!”

Bekijk het filmpje met Carlito’s verhaal, en ontdek de unieke aanpak van het team.