Meedoen aan participatieonderzoek kan nu ook telefonisch

5 december 2017

Heeft u een visuele beperking en ervaart u hierdoor problemen in uw dagelijkse leven? Of juist niet? Bartiméus is bezig met een landelijk onderzoek naar belemmeringen, behoeften en gewenste oplossingen. Meedoen aan het onderzoek kan nu ook telefonisch via de Ooglijn.

Bartiméus is benieuwd naar uw ervaringen met werken, studeren en vrije tijd. Wat gaat goed en wat kan beter? Het gaat in het onderzoek om alle vormen van participatie: van het vergroten van zelfredzaamheid tot toegankelijkheid van de digitale wereld, openbare ruimte of de arbeidsmarkt. De uitkomsten van het onderzoek worden openbaar gemaakt. Zo kunt u met uw antwoorden de verschillende organisaties laten weten wat zij voor u kunnen betekenen en heeft u werkelijk invloed.

Online of telefonisch meedoen
Het onderzoek wordt uitgevoerd door NIVEL, het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg. U kunt de vragen online beantwoorden via de website van NIVEL. De online vragenlijst is beschikbaar tot en met zondag 31 december.

Het is ook mogelijk om de vragen telefonisch te beantwoorden via de Ooglijn van de Oogvereniging: 030 294 54 44 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 15.30 uur, tot en met woensdag 20 december). Als u van deze optie gebruik maakt, wordt u teruggebeld op een moment dat het u goed uitkomt.