The Blind Run

Durf jij het aan? Lopen zonder te zien waar je je voeten neerzet? Blind vertrouwen op je duo-loper? Of neem jij de verantwoordelijkheid voor een niet-ziende loper? Zodat jullie samen veilig zo veel mogelijk kilometers afleggen?

The Blind Run is een uniek hardloop-event op zaterdag 7 oktober, georganiseerd door Vereniging Bartiméus Sonneheerdt. Op een bosrijk parcours bij Bartiméus in Doorn gaan we lopen in duo’s, twee aan twee. Elk tweetal is met elkaar verbonden door een band. De ene loper is ziend, de ander is geblinddoekt (of heeft een visuele beperking). Dat maakt lopen lastig, spannend én een kwestie van wederzijds vertrouwen. Zo vragen we aandacht voor een van de aspecten van het leven met een visuele beperking.

En we hebben nóg een uitdaging voor je: elke deelnemer zamelt zo veel mogelijk geld in voor blinde en slechtziende kinderen.

Samen lopen met je man/vrouw, kind, buurman, opa, oma, neef, nicht of vriend, het kan allemaal. Je schrijft je individueel in of met z’n tweeën. Deelname kost €10,00 per persoon (€20,- per duo) en is vanaf 8 jaar. (Onder de 16 graag begeleid door een volwassene).

Ga voor alle informatie en aanmelden naar www.theblindrun.nl